Ekstra-arrangement: Foredrag ved Bart Ehrmann

22. september 2016 @ 20:00 - 23:00

Vi har gjort et vaskeægte scoop!
Når Professor Bart Ehrmann fra University of North Carolina at Chapel Hill i næste uge gæster Danmark har han nemlig ladet sig overtale til også at komme og besøge os! Vi har lovet ham, at det bliver et uformelt arrangement, hvor han må underholde med lige præcis, hvad han har lyst til. Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål og diskutere hans forskning.

Ehrmann arbejder tekstkritisk og religionshistorisk med kilderne til den tidligste kristendom. Hans arbejde fokuserer på Biblens tilblivelseshistorie, se f.eks. bogen “Forged: Writing in the Name of God—Why the Bible’s Authors Are Not Who We Think They Are” (2012) og spørgsmålet om, hvad vi kan vide om den historiske Jesus, se f.eks. “How Jesus Became God: The Exaltation of a Jewish Preacher from Galilee” (2014). Erhmann har udgivet omkring 30 værker om disse emner, så der er masser at tage fat på.

Hvis du er medlem af Religionshistorisk Forening er det gratis.
Er du ikke medlem koster det kr. 25 som betales ved indgangen (Kun kontant 🙂 )
Kaffe, te og kage kan købes i kulturhusets café.

22. september 2016
, , , ,